Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2020 14:34 - Capino.bg разказва за полезните свойства на среброто върху човешкото тяло
Автор: capino Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 832 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 10.05.2020 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ползи за здравето от среброто

Чистото сребро е скъпоценен метал, блестящ от лунна светлина. Когато се използва разумно, среброто носи голяма полза за здравето на хората. Невероятните свойства на среброто са познати на хората от древни времена. Не е чудно, че слагат на малките деца сребърни кръстчета на шията си за кръщенетата, а за една година им дават сребърна лъжичка като подарък.


Често можете да видите, сребърни монети и предмети се поставят върху част от тялото където хората изпитват болка. Това се дължи на невероятните дезинфекционни свойства на този метал. В чистия си вид той потъмнява, само когато във въздуха се съдържат вредни примеси. Знаейки полезните свойства на среброто, нашите предци са го използвали за наливане на вода в съдове, изработени от чисто сребро. Когато са се чувствали болни са ги използвали за лечение.


image


Ако сравним белия метал и мангана с фурацилин, тогава бактерицидните характеристики на среброто ще бъдат четири пъти по-силни. Сребърна лъжица, пусната в чаша вода, я прави кристално чиста. Интересни факти могат да бъдат открити в летописите: по време на войните командирите са боледували по-малко от войниците, защото са пиели от сребърни чаши.

Но пиенето постоянно от такива съдове не се препоръчва . Йоните на тежкият метал  се натрупват в черния дроб и пречат на нормалната му работа. По-полезно е да носите сребро под формата на бижута. Някои нискокачествени сребърни бижута са склонни да потъмняват при носене. Физическите свойства на среброто се променят, защото кожата заедно с потта отделят сяра, която реагира с повърхността на продукта, причинявайки му потъмняване. 


Учените са доказали лечебните свойства на този метал върху човешкото тяло. Този невероятен метал подобрява състоянието на човешката микрофлора. Сребърните частици елиминират вредните елементи и по този начин подобряват физиологичните процеси.


Друго важно свойство на среброто за хората е способността да неутрализира патогенните бактерии, вируси на много много опасни заболявания. Сребърните йони неутрализират проникващи вируси и ги побеждават отвътре.


Лунният метал в природата е доста рядък. Среща се в метеорити, земната кора, морската и речната вода. Най-популярният е веднага след златото.

image

Кой се възползва от сребърните бижута?

Невероятните магически свойства на сребърния метал са били известни на древните хора. Той се считал за женски и е бил свързван с енергията на Луната. Астролозите смятат, че сребърните бижута са особено в хармония с хората от зодиакалните знаци Риби, Рак.

Препоръчва се да носят сребро на емоционални хора, защото е в състояние да балансира емоциите, да хармонизира вътрешното състояние.

Има вярване, че сребърните бижута „обичат“ своите собственици и те не трябва да бъдат разменяни или да се нося от други хора.

Учените изучават как сребърните лекарства влияят на раковите клетки. Има хипотеза, че химическите свойства на среброто могат да помогнат за лечение на ужасното заболяване.

Продуктите от бял метал предпазват от вирусни, инфекциозни заболявания.

Сребърните бижута се препоръчват да се носят от хора за подобряване на зрението, изтощението, за нормализиране на сърдечната функция.


image


Хората често питат дали е полезно да носите сребро около врата си. Чистите бели метални синджири могат да предпазят от инфекциозни заболявания по време на епидемия. Хората, страдащи от хипертония, трябва да избягват сребърни бижута, тъй като това може да причини повишено кръвно налягане.


Младите обичат да се украсяват със сребрни бижута. Комбинацията с перли, изумруд, аметист, нефрит изглежда красиво.


Такива продукти, заедно със златото, остават на мода в продължение на хиляди години. Невероятните пръстени , обеци , колиета , висулки , гривни са изработени от сребро . Преди да купите сребърни бижута, обърнете внимание на пробата. Колкото по-висок е, толкова по-голям е процентът чист метал. Това означава, че лечебните свойства на среброто на тази бижутерия са по-високи и обикновено то е с проба 925.

Голям избор от сребърни бижута за всеки вкус предлага онлайн магазин Capino.bg Разгледайте нашите продукти на адрес https://capino.bg/ и ще намерите най-красивите, модерни сребърни бижута за всеки повод - изящни обеци, красиви колиета, пръстени и гривни с цирконии. 


Ние гарантираме бърза и внимателна доставка в България по удобен за вас начин. Поръчайте уникални продукти и опитайте лечебните свойства на среброто. Разкажете на приятелите си за нас в социалните мрежи.





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: capino
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3686
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930